انواع مخزن استیل

ساخت وبلاگ

مخزن استیل 

یکی از بهترین و مقاوم ترین نوع مخزن ها که برای نگه داری انواع مختلفی از مواد مورد استفاده قرار میگیرد مخزن استیل است. مخزن استیل در برابر خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم است و در ساخت آن از ورق استنلس استیل با گرید های مختلفی استفاده می شود. قیمت مخزن استیل با توجه به فاکتورهایی نظیر الکتروموتور، جنس بدنه، ابعاد، مبدل حرارتی و ... مشخص می شود. مخزن های استیل انواع مختلفی دارند و برای نگه داری طولانی مدت و یا موقت انواع مختلفی از سیالات مانند سیالات شیمیایی، اسیدی، دارویی، عرقیات گیاهیی، مواد قلیایی و ... بکار برده می شوند. علاوه بر سیالات برای نگه داری مواد انواع مواد دیگر هم مورد استفاده قرار میگیرند.

انواع مخزن استیل از نظر ظاهری

مخزن های استیل به صورت کلی و معمول به شکل استوانه ای ساخته می شوند و مخزن استیل استوانه ای بیشتر مقدار تولید را به خود اختصاص داده است.  ولی در تمامی اشکال هندسی که در ادامه نام خواهیم برد قابل ساخت و بهره برداری می باشد.

  • مخزن استیل هرمی
  • مخزن استیل مکعبی
  • مخزن استیل مخروطی
  • مخزن استیل کروی
  • مخزن استیل استوانه ای

گروه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه علاوه بر طراحی و تولید اشکال هندسی ذکر شده با داشتن بروزترین و پیشرفته ترین خط تولید ساخت مخازن استیل و بهترین و برترین مهندسان و نخبگان کشور، قادر است هرگونه مخزن استیلی را با دریافت جزییات و نقشه توسط کارفرمایان محترم با بهترین کیفیت و متریال طراحی و تولید نماید.

انواع مخزن استیل

به دلیل تنوع گسترده و زیاد در استفاده و کاربرد مخزن های استیل انواع مختلفی از انها وجود دارد ولی به صورت کلی و جامع دسته بندی مخزن های استیل به صورت زیر است

مخزن استیل بر اساس جداره:

  • مخزن استیل تک جداره
  • مخزن استیل دو جداره
  • مخزن استیل سه جداره یا پروسس تانک

مخزن استیل بر اساس نوع ورق

  • ورق 304
  • ورق 316
  • ورق 307

هرکدام از این دسته ها و نوع های آن برای کاربرد خاص و ویژه ای مورد استفاده قرار میگیرند و انتخاب آن توسط مهندسین پروژه و یا سفارش ویژه کارفرمایان انجام خواد گرفت.

مخزن استیل تک جداره

مخزن های تک جداره که یکی از پر استفادو پرکاربرد ترین نوع مخزن های استیل هستند معمولا در ظرففیت های 500 لیتر تا بیشتر از 150 متر مکعب طراحی و ساخته می شوند. جنس ورق مخزن های تک جداره معمولا بر اساس درخواست کارفرما مشخص می شود و تفاوت چندانی در میان ورق های استنلس استیل برای مخازن تک جداره وجود ندارد. 

از مهمترین ویژگی هایی که در مخزن های استیل تک جداره باید به آن توجه ویژه کرد و به دقت بررسی شود عبارتند از: ظرفیت مورد نیاز مخزن،  تعیین و بررسی فشار کاری مورد نیاز سیستم، نیاز به میکس در داخل مخزن، تعداد ورودی ها، سایز و ابعاد ورودی ها، تعداد خروجی ها، ابعاد خروجی ها، ارتفاع و اندازه پایه های مخزن استیل، ساید گلاس، دریچه بازدید، نردبان

مخزن استیل دو جداره

مخزنهای دو جداره یکی دیگر از دسته بندی های مخزن استیل است که در انواع و ظرفیت های مختلفی طراحی و تولید می شود. در مخازن دو جداره ، جداره دوم ارتباطی با فشار کاری و مقاومت بدنه مخزن ندارد و جداره دوم برای مقاصد عملیاتی ویژه ای طراحی و ساخته می شود. حال به بررسی جداره دوم می پردازیم و همانطور که ذکر شد جداره دوم برای هدفهای خاصی لازم است در ساده ترین حالت از حداره دوم برای پرت حرارتی استفاده می شود و در بین جداره اول و دوم معمولا از پشم شیشه، پشم سنگ و ... برای عایق بندی استفاده می شود. یکی دیگر از حالت هایی که نیاز به جداره دوم می باشد نیاز به نصب کویل اسپیرال مسی است. کویل اسپیرال برای افزایش یا کاهش دمای سیال داخل مخزن مورد استفاده قرار میگیرد.  در حالت دیگر که نیاز به جداره دوم است زمانی است که نیاز به تصب یک بوشن برای ورودی و یک بوشن برای برگشت آب داغ است که در این حالت سیال گرم کننده بین دو جداره و سیال گرم شونده در جداره داخلی جریان خواهند یافت

بدنه مخزن های دو جداره معمولا از ورق استنلس استیل 304 و یا 316 طراحی و تولید می شود . یکی دیگر از ویژگی های مهم در مخزن های دو جداره که باید به دقت توسط مهندسین بررسی شود ضخامت ورق استیل جداره های مخزن استیل دو جداره است. معمولا و به صورت استاندارد جداره دوم به عنوان کاور میباشد و دارای ضخامت 1.5 میلیمتر می باشد ولی ضخامت جداره داختی بسیار اهمیت دارد و باید با توجه به فشار کاری، وزت سیال و ... تعیین شود. در مخازن دو جداره بیشتر فشار به جداره داخلی وارد می شود و از این رو این جداره از اهمیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. 

مخزن استیل سه جداره

مخزن های استیل سه جداره از تخصصی ترین و پیچیده ترین نوع های مخزن استیل هستند و در خرید مخزن استیل سه جداره ، کارفرماها یکی از اهداف مورد نظرشان از استفاده از مخزن برای تغییر در خاصیت سیالات مورد نظرشان در مخزن می باشد. به زبان دیگر کارفرماها قصد دارند سیالاتی را در مخزن نگه داری کنند که قصد دارند در داخل مخزن تغییراتی را در این سیالات ایجاد کنند و این مخازن باید دارای سیستم های ویژه ای برای انجام اینکار داشته باشند. به مخزن های استیل یه جداره پروسس تانک نیز گفته می شود. این مخزن های سه جداره هم مانند دیگر مخازن از استنلس استیل هایی با گرید های مخنلف ساخته می شوند و انتخاب گرید مورد نیاز و لازم بر اساس نوع پروژه، سفارش کارفرما و نوع سیال مورد استفاده در مخزن انتخاب و تعیین می شود. مخازن سه جداره یا پروسس تانک در ظرفیت های 500 لیتر تا بیش از 10 هزار لیتر قابل طراحی و ساخت است. این نوع مخزن به دلیل اینکه لوازم و تجهیزات مصرفی ویژه ای ررا نیاز دارد از مخزن های تک جداره و دو جداره دارای قیمت بالاتری می باشد. یکی  از بیشترین کاربرد های مخزهای استیل سه جداره برای تغیرات دمایی سیالات است  ولی به صورت کلی موارد استفاده و کاربرد مخزن سه جداره به صورت زیر است.

  • نگه داری و ذخیره 
  • فرآوری
  • مخلوط سازی
  • تبادل حرارتی

از بیشترین استفاده و کاربردهای مخزن های سه جداره در کاربرد های لبنی می باشد. پروسس تانک ها انواع مختلفی دارند و پرکاربرد ترین آنها ریپنین تانک است. ریپنین تانک برای تولید کره و وخامه از شیر خام مورد استفاده قرار می گیرد. از مهمترین مخزن های سه جداره یا پروسس تانک ها مخزن بلور سازی، مخزن خامه زنی، استارتر، فراورری کشت هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مخازن استیل و قیمت آنها اینجا کلیک کنید.

https://negin-tabkh.com...
ما را در سایت https://negin-tabkh.com دنبال می کنید

برچسب : مخزن استیل, مخزن تک جداره, مخزن دو جداره, مخزن سه جداره, پروسس تانک, نویسنده : negintabkh negintabkh بازدید : 10890 تاريخ : پنجشنبه 15 / 4 ساعت: 6:01